top of page

15. LRTM_pāru formāts by MITIGATE



Šoreiz darīsim visu otrādi – sāksim ar uzvarētāju slavināšanu un tikai tad bārstīsim liriku par visu citu.


Indra un Anete, kolektīvs un LRTM fani, sveic Jūs ar uzvaru posmā! Vēl jo vairāk, ka rezultāti bija līdzīgi un šis nebija viegls panākums. Panākumu nodrošināja Jūsu performance pēdējās 9 bedrītēs:



Caur STROKE NET prizmu, pēdējās 9 bedrītēs Jūsu papīri bija tīrāki par tīriem. Redz citiem pāriem šoreiz tā nebija, jo gadījās pa kādai šmucītei un tāpēc, likumsakarīgi, 🏆 ir Jūsu!


Protams, gandrīz tik pat apjomīgi sveicieni arī šādiem pāriem:

  • T2 Kalniņa / Vaišļa

  • T2 Kaminska / Alne

  • T2 Kauliņa / Grīnberga

  • T2 Trečaka / Tēraudkalna


Visiem šo skaisto dāmu pāriem rezultāts “-1” (🔥) un garantēta dalīta otrā vieta. No malas varētu šķist ka tiiiiiiik tuvu – TIKAI 1 sitiens! Bet mēs, golfa spēles mīļotājas, zinām, ka golfā 1 sitiens reizēm ir kā gaismas gads (9.46 trilioni kilometeru). Tāpēc nespekulēsim ar “kā būtu ja… [es ieputerētu uz 14.], [sabiedrotā nenorautu čipu uz 11.], [rafs 2. būtu mazāks un es tīrāk ieietu bumbā.]”.


Paldies šī posma sponsoram – programmatūras izstrādes kompānijai MITIGATE. Pēc posma pat radās sajūta, ka MITIGATE’am no LRTM kaut ko vajag, jo tas kārtējo reizi pielīda LRTM spēlētājām ar neierobežotu apjomu Shandon, vīnu, uzkodām, saldo ēdienu utt. Un mums, dāmām, patīk kad par mums tā parūpējas. Tāpēc MITIGATE – 🙏🏻 & ❤️!


Papildus ir sarūpēta arī 🎁 speciālbalva visām LRTM spēlētājām – LRTM Statistikas Portāls. Nu skaidrs, ka šādu balvu ne apēst, ne izdzert, bet arī ir savs labums – var paskatīties kurām dāmām iet sliktāk kā man pašai vai pretēji – nedaudz (bet pavisam nedaudz) apskaust tās kurām iet labāk kā man pašai 😇 Portāls pieejams šeit: “LRTM MEMBERS PORTAL”. Jaunajā portālā var pārliecināties, ka šī posma uzvarētājām ir iespaidīga LRTM vēsture, tāpēc pārsteigums par uzvaru nav grandiozs:




Pēc raunda, ņemot vērā spēlētāju labo garastāvokli kuru uz līdzenas vietas bija radījis Shandon, neoficiālā plenārsēdē tika lemts, ka nākošajai (vai -ām) dāmai, kurai būs ģimenes pieaugums, bērns jāsauc par Mitigate, piemēram: Jānis Mitigate Freimanis vai vienkārši Mitigatenīte Freimane. Un krustvecāki, protams, arī nāktu līdzi komplektā. Redzēsim kā būs.


Un tagad atpakaļ pie nopietnām tēmām – mīļās dāmas, lūdzu atceramies un neatliekam izspēles “LRTM MATCH PLAY POWERED by CĒSU ALUS”. Un lūdzu katra samīļojam Evu ar maigu čukstu austiņā – “Eva, sirsnīgs paldies par sarūpētajām dāvaniņām!”


Nu un protams, nākošais posms jau trešdien – Reiņa Tras. Tas būs “Fāzerīša” zīmē – 16. LRTM_SWEET TOURNAMENT by FAZER (REIŅA PRĪMA II). Solās būt saldi, tāpēc nenokavējam pieteikšanos.


Uz drīzu tikšanos laukumā ❤️





4 views

Recent Posts

See All
bottom of page