top of page

18. LRTM_by BALTICOVO




“Nekas nevar būt labāks par mīksti vārīto oliņu, it īpaši vakariņās!” 🥚

– Toms Auškāps @ Balticovo


Kā arī, Evita Bādere un Brian Harman, intervijā priekš LRTM, abi kā viens apgalvoja, ka vārītas oliņas labākais garnīrs ir ”izcelts turnīrs.” 🥇 Viņiem jātic, jo viņi zina ko runā. Evita dominēja LRTM 18. Turnīrā, kas noritēja zem Balticovo karoga, un Brian Harman tik pat pārliecinoši uzvarēja līdzīga prestiža turnīru – The Open Championship (The British Open, is the oldest golf tournament in the world, and one of the most prestigious).


Būtībā abu turnīru norise bija tuvu identiskai, tāpēc noskatoties viena turnīra video ierakstu, Jūs gūsiet priekšstatu par to kas notika otrā. Video pieejams šeit: https://www.youtube.com/watch?v=XdP9fe_W-pk.


Atliek vien sveikt mūsu mīļo un neizmērojami sirsnīgo Evitu ar 3(!) uzvaru šajā sezonā. Šoreiz viņa pieveica laukumu ar -9 net stroke. Vienlaicīgi uzslavējam arī viņas treneri Annu Diānu Švanku Mežuli – Tavi darba augļi ir spilgtāki par golferes smaidu, kura tiko dabūjusi birdie Ozo 12. bedrē.


Evitas LRTM karjera vienā bildē:



Vairāk par Evitas un citu spēlētāju LRTM karjeru var skatīt šeit: 💻 LRTM members Portal.


Bučiņas arī pārējām dāmām, kuras ieņēma mazāk prestižas, tomēr ievērojamas vietas 2. – 3. Punktiņš pie punktiņa un lielajā finālā tie lieti noderēs.




Noslēgumā, visas LRTM dāmas vēlreiz vēlas teikt milzīga izmēra paldies Balticovo par atbalstu un uzņēmuma pārstāvim Tomam Auškāpam par atbalstu turnīra organizēšanā. Balticovo – LRTM dāmas vairs nekad neuzdrīkstēsies pirkt olas, kurām nebūs Balticovo zīme. Tom – Tu esi DŽentlmenis (ar lielo DŽ), paldies.



Jūsu LRTM ar ❤️




3 views

Recent Posts

See All
bottom of page