top of page

19. LRTM posms ar MŪSU FITNESS un GAMEBOOK BUG



Noslēdzam jūliju un iesoļojam augustā ar 19 posmiem aiz muguras! Atvaļinājumu laiks dara savu, mazliet mazāk dalībnieces, bet ļoti ceram, ka visas dāmas būs atpūtušās, jo augusts un septembris solās būt ļoti spraigs un jaunumiem pilns!


Varam droši apgalvot, ka mūsu profesionālais līmenis aug, dāmu rezultāti ir tiešām iespaidīgi! Pēdējos trīs regulārajos posmos, kas aizvadīti mājas laukumā, un, kas nav pāru turnīri, uzvarētājas ir nospēlējušas ar iespaidīgiem mīnusiem:

  • 18. LRTM/ OZO – Evita Bādere – 9

  • 17. LRTM/ OZO – Marina Dašutina – 9

  • 14.LRTM/ OZO – Marina Dašutina -5


Handikapi kūst, jo mūsu līmenis tikai aug!





19. posms pulcēja 22 dalībnieces, liels prieks par dāmām, kuras tikko atgriezās no izbraukuma tūres Igaunijā, bija gatavas uzreiz doties laukumā. Spēles laikā tika mēļots, ka dāmas saņemot kritiku no mājās esošajiem vīriem par prioritātēm ģimenes dzīvē… “Arī no tiem, kuri spēlē golfu?!”. “Jā, arī no tiem, kuri spēlē golfu!” Oops  😀


Pirmais aplis noslēdzās neierasti mazos mīnusos:

  • Agita Lejaskraukle – 3

  • Madara Tēraudkalna -1

  • Līva Legzdiņa -1

  • Linda Pucēna -1


Skrienot notikumiem pa priekšu – augstākais sasniegums šim četriniekam būs Madarai T7, kas notika Agitai pēdējās trīs bedrēs, nav nojausmas, bet par cik viņai jau ir MŪSUFITNESS cepurīte, tad viņa mierīgi varēja doties uz savu auto un loteriju negaidīt 🙂


Otrajā aplī stabili spēlēja vairākas spēlētājas, bet, kā jau zinām, ar to nepietiek. Mūsu jaunpienācēja, Katja Antropova, sāka savu cīņu par uzvaru, iegūstot 6 PAR un 3 BOGIE. Intriga saglabājās līdz pat pēdējām bedrēm, jo Inna Alne otro apli arī spēlēja izcili, tieši tāpat kā Aija Veisa. Inna paklupa 17. bedrē (double) un izlīdzināja rezultātu ar Katju, kas nozīmēja pārspēli.


Pēc raunda, Inna pārliecināti gāja nolikt savu somu, jo gamebook aplikācija rādīja viņas uzvaru. Tikmēr kafejnīcā sēdošās dāmas, ieskaitot Katju, sekoja līdz, kā acu priekšā aplikācijā tika mainīti Katjas rezultāti… Paldies, Dievam esam ļoti uzmanīgas un acīgas un neļāvām aplikācijai/vai nezināmajiem ļaundariem, izspēlēt joku ar mūsu rezultātiem. Sazinoties ar aplikācijas izstrādātājiem mazliet vēlāk, noskaidrojām:





Esam turpmāk vērīgas un sekojam līdz, izstrādātāji sola šo kļūdu izlabot!

Paldies Ievai Masaļskai un mūsu ikgadējam sponsoram MŪSU FITNESS par sportiskajām loterijas balvām, kas palīdz meitenēm kļūt vēl spēcīgākām un veselīgākām!


Tiekamies nākamajā posmā, kas notiks Jūrmalas laukumā, saistībā ar to, ka Ozo notiks grīnu uzkopšanas darbi!



4 views

Recent Posts

See All
bottom of page