top of page

28.LRTM by BALTU ROTAS



Šīs sezonas priekšpēdējais un sievišķīgākais posms pulcēja kuplu dalībnieču skaitu (pateicoties Aijas Veisas īpašajiem iedrošinājuma vārdiem, kurus saņem tās, kas pieteikšanos posmam atstāj uz pēdējo brīdi)  – 28 burvīgas golferes, kuras pavisam noteikti laiku pa laikam sevi iepriecina ar kādu jaunu rotas lietu! Posma atbalstītāja BALTU ROTAS moto ir, ka “Katrā rotā dzīvo kāds stāsts”, tieši tāpat aiz katras LRTM posma uzvarētājas ir viņas stāsts! Kāds tad šoreiz bija 28.LRTM by BALTU ROTAS čempiones Ievas Masaļskas stāsts?


18.septembra datumam laika apstākļi golfam ideāli, tuvojošās sezonas beigas nozīmē, ka dāmām ir vēlme uzlabot savu vietu OM, tātad bija visi priekšnoteikumi, lai sagaidītu skaistu spēli un izcilus rezultātus. Ieva, saņemot īpašo uzaicinājumu no Aijas pieteikties, to pieņem un piesakās uz late tee time, lai pa vidu visiem citiem saviem darbiem, paspētu arī atskriet uz golfu, jo kā viena dāma noraksturoja Ievas attiecības ar golfu pēdējā laikā, tās izskatās pēc “love & hate”.


Pirmo deviņu bedrīšu rezultāts ir ļoti labs – 10 dāmām rezultāts ir no -4 līdz +1 un daudzas jau paspēj nodomāt, ka atkal varētu krist kādi sarkano ciparu rekordi, bet kā jau mēs visi zinām golfa spēlē ir 18 bedrītes…



Lidija un Laura – vienas no pirmajām divatā gāja vienā flaitā un tā beigās arī plecu pie pleca nocīnījās, beidzot sarkanajos ciparos Lidija -3, Laura -2 un visu laiku, kamēr finišēja pārējās meitenes, paliekot posma līderos. Ieva izbēga no pārspēles tikai tāpēc, ka Lidija jau bija devusies prom, lai krāmētu čemodānu braucienam uz Parīzi, lai uzspēlētu Parīzes Le Golf National laukumā.


Ieva savā uzvarētājas runā bija diezgan rezervēta, lai gan protams priecīga. Uz šo sezonu viņa nekādus lielos mērķus nebija uzlikusi un tas laikam vēlreiz ir pierādījums tam, ka golfā tās zvaigznes sakrīt tad, kad vismazāk to gaidām. Kā Ieva vēlāk teica, “ar 89 stroke uzvarēt posmu nav jau nekas īpašs”.


Vēlreiz sakām lielu paldies BALTU ROTĀM un personīgi Laurai, par atbalstu, iepriecinot posma uzvarētāju Ievu un laimīgās loterijas balvas ieguvējas Ingu, Ivitu un Evitu, kopā būšanu un patiesi sievišķīgām sarunām vakara gaitā! 



No BALTU ROTAS mājas lapas: “Katrā rotā dzīvo kāds stāsts. Par zemē un tautā sakņotu dzīves gudrību. Par dabas nepieradinātību. Par stiprās dzimtās kaldinātu briedumu un drosmi.” Kāds būs 29.LRTM_LAST_CHANCE_by_AIVER stāsts?…

11 views
bottom of page