top of page

LRTM 5. sezonas stāsta sākums

Updated: May 1

Ar gaidīto pavasara vēsmu, Latvijas dāmu golfa tūre (LRTM) 🌺 uzsāka savu 5. sezonu, piešķirot spēlēm svaigu elpu un dalībniecēm - jaunas cerības 😈. Šī sezonas pirmā apstāšanās vieta bija turnīrs, kas sapulcēja pagājušās sezonas golferes ar augstāko meistarības līmeni (lasi - Čempiones 🥇) kopā ar savām līdzjutējām (lasi - Dāmas, kurām pagājušajā sezonā nepaveicās). Dzirkstošu welcome galdu un “spēles rezultātu uzlabošanas un prieka” dzēriena pudeles saturēšanas agregātus (dāvanas) saorganizēja LRTM valde, kas kopā ar Mitigate uzklātām uzkodām nodrošināja elegantu uzņemšanu ar šarmantu Dāmu ievadīšanu LRTM 5. sezonas kalendāra atvēršanā! 🥂🥙


Taču šī spēle nebija vienkārša pastaiga pa parku. Vējš bija tik asprātīgs 🌬🌬🌬, ka pat nūju meistarīgām pavēlniecēm bija jāciena un jāpielāgojās tā kaprīzēm. Viss sākās jau ar pirmo Drive spēcīgā pretvējā, kur bumbiņas sastapās ar tām vēl neredzētām vietām, distancēm un trajektorijām. Šajos apstākļos tikai dažas spēlētājas spēja saglabāt līdzsvaru un precizitāti!👏


Tomēr Anete, Agita un Marina rādīja, ka prasmes un pieredze var pārspēt pat dabas untumus un pirmā posma viegli kutinošas sajūtas vēderā un mentālajā aparātā, ieņemot vadību sākumā, kamēr citām vēl joprojām bija jācīnās ar to, ar ko katra pati cīnījās. Mēs visas mākam, un augstāk minētās Dāmas arī mācēja atrast savu bedrīti, kura bez liekām emocijām veikli palīdzēja sabojāt rezultātus, un noslīdēt zemāk kopējā Leaderboard.


The slower you go the further you get”, “Don't be greedy un citus golfa spēles augstākā vieduma aspektus ir nodemonstrējušās Līva un Inna, kuras vienīgas pabeidza spēli “under PAR”, un sagādāja gan sev, gan pārējām Dāmām aizrautīgu pirmā posma pārspēles pieredzi. Paldies Jums par šo!





1. Pārspēle: Ielīdām pa priekšu četriem kungiem. Ir neapmierināti, bet nevar atļauties izteikt savu neapmierinātību Dāmām.

Inna: frindge + Super čips + 1 put = PAR.

Līva: Green + 2 puti = PAR.

Garlaicīgi😏


2. Pārspēle: Spēlē tagad kopā ar kungiem, jo kungi negrib gaidīt.

Inna: bunkurs + čips + 2 puti = BOGIE.

Līva: Fringe + 2 puti = PAR.


😎 Apsveicam Līvu ar 2024. gada Čempionu Čempiones titulu!


LRTM 5. sezonas pirmās golfa bumbas ir ieraidītas spēlē! Lai prieka, personīgu panākumu, gandarījuma un jaunu izaicinājumu bagātu jaunu sezonu!


💚

Jūsu LRTM!


94 views
bottom of page