top of page

Trīs Tūru Spēks – labdarības un sadraudzības golfa turnīrs!

4. Septembrī mums visiem bija tas gods un prieks piedalīties unikālā golfa labdarības turnīrā. Tas apvienoja 3 golfa tūres kopīgam mērķim un jāatzīst, tas izdevās vairāk kā labi. Jā, tas izdevās fantastiski!


Piedāvājam svarīgāko notikumu īsu atskatu:

1. Trīs tūres, viens turnīrs:

pirmo reizi Latvijas golfa vēsturē, laukumā vienlaicīgi gāja spēlētāji no trīs tūrēm. Tas ir uzskatāms apliecinājums Latvijas golfa komūnas vienotībai un nākotnes milzu potenciālam.


2. Pressure Ball:

spēlētāju iemīlēts formāts! Uzsākām jaudīgu labdarības tradīciju ar šo spēles formātu, ko sauc par “Pressure Ball“. Atsauksmes viennozīmīgi liecina, ka formāts visiem totāli patika! Tas tradicionālajai spēlei piešķīra jaunus spēles/matemātikas/stratēģijas elementus un saglabāja spēlētāju modrību līdz pēdējam putam.


3. Dāsns atbalsts SOS bērnu ciematiem:

pateicoties visu spēlētāju entuziasmam un dāsnumam, mums izdevās savākt cienījamu summu – 6960.00 EUR! Visa summa tiks novirzīta SOS bērnu ciematiem un precīzāk 2 programmām:

  • Jaunā Jauniešu māja Valmierā ir nepieciešama priekš pusaudžiem, kuriem ir nepieciešams papildus speciālistu atbalsts un atsevišķa vide, lai destruktīvi neietekmētu ciematā citus dzīvojošus bērnus un dot viņiem iespēju uz pilnvērtīgu un jēgpilnu dzīvi;

  • “Piedzimstot bērniņam programma” ir preventīva programma, kura sniedz atbalstu ģimenēm ar jaundzimušajiem, lai ģimene spētu pārvarēt dažādus dzīves izaicinājumus un bērns paliktu bioloģiskajā ģimenē.

Šis ir nozīmīgi! 🥰


4. Skaļi aplausi un uzslavas mūsu Sponsoriem:

Turnīra fantastiskā atmosfēra nebūtu iespējama bez mūsu Sponsoriem, kuri ne tikai nodrošināja balvas un pateicības dāvanas uzvarētājiem, taču arī sarūpēja daaaaudz pārsteigumus loterijā. Sponsoru mums bija daudz un šajā gadījumā kvantitātei ir nozīmē – jo šie uzņēmumu un personas izrādīja bezierunu atbalstu turnīram ar cēlu mērķi. Dziļi paklanamies un sakām milzīgu paldies tiem visiem:


5. Protams, skaļi sveicam spēles uzvarētājus:

šo spēlētāju sinerģija, izvēlētā stratēģija un prasmes konvertējās uzvarās. Formāts nav vienkāršs, nepavisam. Patiesībā, formāts garantē, ka no smaidiem un priekiem līdz asarām un kliegšanu ir vien puse soļa. Sveicam mūsu čempionus:

  1. 🥇 Vieta – TEAM, Kauliņa / Belovs / Bērziņš, rezultāts -12

  2. 🥈 Vieta –  TEAM, Upeniece / Spalviņš / Eniņa, rezultāts -11

  3. 🥉 Vieta – TEAM, Kriviša Asare / Vuškāns / Nitiša, rezultāts -11

Individuālajā (NET STROKE) ieskaitē:

  1. Dāmām 🥇 Vieta – Indra Eniņa

  2. Kungiem 🥇 Vieta – Ivo Šteinbergs

Individuālajā (GROSS STROKE) ieskaitē:

  1. Dāmām 🥇 Vieta – Indra Eniņa

  2. Kungiem 🥇 Vieta – Jānis Spalviņš


6. Loterija:

ķirsītis visam pa virsu! Sponsori bija sagādājuši dažus desmitus noderīgu pārsteiguma balvu. Gribētos teikt, ka mēs visis atzīstam – nav tā ka mums ļoti vajag balvas, taču noteikti ir ļoti patīkami tās saņemt. Sevišķi, ja tas notiek loterijas (nejaušības) ceļā. Katrs gaidījām, kad tiks nosaukts mūsu loterijas biļetes numurs… daudzi to arī sagaidījām 🥳

Noslēgumā kārtējo reizi jāsaka, ka diena bija piepildīta ar smiekliem, konkurenci un, pats galvenais, kopības sajūtu. Orgkomitejas vārdā esam pateicīgi visiem, kas piedalījās, sponsorēja un atbalstīja šo pasākumu.


Ar ❤️

Veronika (LRTM),Arvis (RTM),Jānis (GD).




3 views

Recent Posts

See All
bottom of page